montenegro wellness spa award 2015Bilo da dolazite zbog posla ili odmora, blizina Wellness i Spa centra je uvijek prednost. Nakon dugog radnog dana ili tokom vikend pauze, svako ce se rado prepustiti carolijama ove oaze mira i relaksacije.

 

Smjesten na poslednjem spratu hotela, obecava potpunu privatnost i intimu koja Vam je potrebna. Odaberite saunu ili parno kupatilo ili jednostavno zaronite u djakuzi. Ukoliko se radije odlucite za masazu, imamo rjesenje i za to. Za one koji preferiraju aktivnost, tu se nalazi i vrhunski opremljen fitness centar, stavljajuci Vam na raspolaganje profesionalne kardio i multifunkcionalne sprave.

 

Ako se, iz bilo kog razloga, ne odlucite za neki od sadrzaja naseg Wellness & Spa centra, na raspolaganju Vam je uvijek suncana terasa gdje mozete uzivati na lezaljci, prepustajuci se carima zelenila.

 

Jacuzzi

jacuzi

Harmoniju tijela, uma i duse, narusenu tokom aktivnog radnog dana, lako cete povratiti jednostavnim ulaskom u Jacuzzi, ostavljajuci sve brige iza vrata naseg Wellness & Spa centra. 

Sauna / Parno kupatilo

sauna

Prije ulaska u Jacuzzi, preporucujemo da probate saunu ili parno kupatilo, gdje cete se sigurno osloboditi sve nezeljene energije.

Fitness

teretana

Kompletno opremljena teretana je idealno mjesto da zapocnete svoj dan i postignete vitalnost koja Vam je potrebna ili da izbacite sav stres akumuliran tokom dana koji je iza Vas.

 

Masaza

masaza

Ovo je idealna prilika za Vas odmor i relaksaciju. Osjetite cari nase ponude
U pripremi su i specijalni SPA paketi.