"Jednostavnost, dovedena do ekstrema, postaje elegancija."
Jon Franklin

 

apartmanAUREL u ponudi ima razlicite vrste smjestaja, pazljivo dizajnirane i opremljene da zadovolje Vase potrebe. Medjutim, svih 55 soba i apartmana imaju jednu zajednicku odliku – odisu nasim entuzijazmom za komforom i elegancijom u krajnjoj jednostavnosti.

 

Na raspolaganju su Vam sledeci sadrzaji:

 

  • Kozmetika
  • Bade-mantil i papuce
  • Fen za kosu
  • Sef
  • Mini bar
  • TV sa ravnim ekranom (32" u standardnim sobama i junior apartmanima i 40" u lux apartmanima)
  • Wireless internet
  • Klima

 

 

pdf CJENOVNIK smjestaja mozete pogledati ovdje.

Sobe - Standard i Superior

standard

Standardne sobe nestandardne povrsine, od kojih najmanja ima 29 m2. Prirodan namjestaj, blage boje i puno prirodne svjetlosti stvaraju atmosferu za ugodan boravak. Ravne linije i odsustvo previse detalja odrazavaju moderan enterijer u kojem je elegancija prioritet.

Sve sobe su dvokrevetne, sa odvojenim ili francuskim lezajevima, ali svaka od njih se moze koristiti i kao jednokrevetna. Nesvakidasnje veliki kreveti osiguravaju miran san i relaksiran boravak. Na Vas zahtjev, obezbijedicemo dodatni lezaj ili krevetic za bebu.

Superior sobe se nalaze na cetvrtom spratu i, za razliku od standardnih, imaju prostrane balkone. Pojedine sobe sadrze i sofu. Medju superior sobama, nalaze se i dvije trokrevetne sobe.

Apartmani - Junior i Studio

junior-studio

Svi apartmani u svom sastavu imaju mini kuhinju sa svim sadrzajima koji obezbjedjuju udoban boravak, bez obzira da li odsijedate sami ili sa nekim. Ovi apartmani su takodje pogodni za duze boravke, posebno za poslovnu klijentelu koja posjecuje Podgoricu.


Svaki apartman ima balkon.


Junior apartmani su cetvorokrevetni (imaju dodatnu spavacu sobu), sto ih cini idealnim za porodice.
Studio ima 1 spavacu sobu, ali i poseban dio za dnevni boravak, sa sofom. 

Lux apartmani

lux

Ovi apartmani se nalaze na poslednjem spratu, sa direktnim pristupom Wellness & Spa centru. Njihov dizajn i sadrzaj, specificni bas kao i lokacija, primjetno ih izdvajaju od ostatka hotela. Svaki od njih sadrzi francuski lezaj ‘’king-size’’, i savrsen je za parove, ali i za one koji zele da uzivaju u komforu i luksuzu sami. Kuhinja, sa svim osnovnim sredstvima, dodatno ce pojednostaviti Vas boravak.

 

Prostrane terase, sa kompletnim mobilijarom za suncanje, su savrsena mjesta za uzivanje na suncu. Blizina Spa centra je dodatna pogodnost u vrelim podgorickim danima.