Smjestene na trecem nivou, ove dvije jedinice funkcionisu kao jedna. Od ranog jutra do veceri mozete uzivati u modernom enterijeru ili u pogledu na udaljene crnogorske planine sa terase restorana.

 

Osim a la carte usluge, u potpunosti smo opremljeni i kvalifikovani za usluzivanje na bazi svedskog stola. Isti se organizuje za vece grupe, obicno korporativne, ali rado izlazimo u susret i specificnim zahtjevima gostiju.

 

Standardni obroci, brze zakuske i sirok izbor pica, posluzeni s osmijehom, samo su neki od razloga zasto cete provesti sate ovdje…

 

Dorucak

dorucak

Pocnite dan sa stilom! Prepustite se jedinstvenoj usluzi u Podgorici.
Odaberite izmedju Continental, Americkog, Engleskog, Crnogoroskog dorucka, ali i mnogih drugih vrsta, bilo da se sluze a la carte ili na svedskom stolu. Nase osoblje ce sa zadovoljstvom odgovoriti na sve vase dodatne zahtjeve, vec uz prve gutljaje svjeze kafe, caja ili soka koje ste popili.

Rucak i vecera

rucak

Ovaj elegantan, ali istovremeno prijatan restoran, otvoren je tokom cijelog dana. Mozete uzivati u internacionalnoj kuhinji, ukljucujuci i domace specijalitete, za rucak i veceru.
Primamljiva atmosfera i kvalitetna usluga ucinice svaki Vas zahtjev lako ostvarljivim. Bez obzira da li je u pitanju poslovni rucak, romanticna vecera ili neformalno druzenje, AUREL je pravi izbor.

Aperitiv bar

apretitiv

U sastavu restorana, aperitiv bar, kao takav, nudi savrsenu mogucnost za pice prije vecere ili rucka, bilo na terasi ili u prozracnom lobiju ispred. Raznovrsnost pica, kafa, poslastica ili laganih jela pomoci ce Vam u kreiranju pozitivne aure tokom Vaseg poslovnog angazmana, koji ovdje mozete realizovati bez problema.