"Zbliziti se predstavlja pocetak; ostati zajedno je napredak; raditi zajedno je uspjeh."
Henry Ford

 

U AUREL-u mozete organizovati bilo koju vrstu dogadjaja. Nasa visenamjenska sala je mjesto gdje se posao i zadovoljstvo spajaju. Opremljena u skladu sa poslednjim tehnoloskim dostignucima, ova sala ce, bez konkurencije, odgovoriti na najvisocije poslovne zahtjeve. Svi zaposleni ce sa zadovoljstvom pomoci u pripremi i organizaciji, ali i u toku dogadjaja, kada god Vam zatreba nasa podrska.

 

Osim korporativnih sastanaka, AUREL ce jednako uspjesno izaci u susret Vasem upitu za organizaciju poslovnog rucka, gala vecere ili vjencanja.

 

KONFERENCIJSKI SADRZAJI

 

116 m2 prostora nudi sirok spektar mogucnosti po pitanju konferencijskih desavanja. Sa mogucnoscu podjele na dvije nezavisne prostorije, mozemo organizovati dva odvojena dogadjaja istovremeno. Sala za sastanke je idealno mjesto za susrete zatvorenog tipa.
Za bolji uvid u nase kongresne kapacitete, molimo pogledajte tabelu u nastavku:

 

kapacitet

 

TEHNICKA OPREMA

 

Sve sale raspolazu sledecom opremom:

 

  • Projektor i platno
  • LED TV
  • Ozvucenje
  • Orpema za simultano prevodjenje
  • Audio/Video zapis konferencije
  • Video konferencija
  • Laptop – na zahtjev
  • Wireless internet

 

Kako bi svi ovi sistemi funkcionisali besprekorno, a Vas sastanak ili konferencija bili efikasni, nase osoblje je na usluzi tokom cijelog radnog dana.  

 

DOGADJAJI

 

Mi cemo Vas posao posao pretvoriti u zadovoljstvo! Olaksajte svoj radni dan sa nekoliko pauza i uzivajte u svjezoj kafi, soku ili nekom slatkisu. Kratak predah mozemo pripremiti ispred radne sale, dok neke diskusije mozete nastaviti i tokom pauze, na svjezem vazduhu, na terasi restorana, gdje cemo pripremiti posluzenje za Vas.

 

Organizujte koktel ili gala veceru u glavnoj Sali, koja ce veoma brzo postati elegantna i prijatna hala za banket. Okupite svoje saradnike i partnere i proslavite uspjesan posao. Bilo da se odlucite za stojecu ili banket varijantu, jednako ozbiljno i profesionalno cemo se posvetiti Vasem upitu. Zavisno od zahtjeva koje imate, sef kuhinje ce predloziti razlicite kombinacije jela, medju kojima ce sigurno biti i ona odgovarajuca. Mi kreiramo i karte pica shodno Vasim zeljama i mogucnostima.  

 

Konacno, ucinicemo sve da ispunimo Vasa ocekivanja i opravdamo povjerenje koje ste nam ukazali.