"Elegancija ne znaci biti primijecen, vec biti upamcen."
Habeeb Akande

 

aurel nagrada top minModeran i jednostavan, a istovremeno primjetno sofisticiran, Hotel AUREL obecava boravak za pamcenje.


Smjesten u novoizgradjenoj poslovnoj zoni Podgorice, u blizini centra grada, idealan je kako za poslovne, tako i za goste koji dolaze na odmor.
Izuzetno prostrane sobe predstavljaju pravi ugodjaj prozimajuci prijatnu i toplu atmosferu vrhunskim tehnoloskim kreacijama. Dodatni hotelski sadrzaji i besprekorna usluga samo ce dodatno rasplamsati Vas dozivljaj boravka ovdje.

 

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da dodjete i posjetite AUREL! Bez obzira na razlog posjete, Vasa satisfakcija je nas konacni i jedini cilj.

 

pdf    Hotel Aurel - Politika kvaliteta

 

Dobrodosli

dobrodosli

Moderan i jednostavan, a istovremeno primjetno sofisticiran, Hotel AUREL obecava boravak za pamcenje.
Smjesten u novoizgradjenoj poslovnoj zoni Podgorice, na samo 1 km od centra grada, idealan je kako za poslovne, tako i za goste koji dolaze na odmor. >>

 

Smjestaj

smjestaj

AUREL u ponudi ima razlicite vrste smjestaja, pazljivo dizajnirane i opremljene da zadovolje Vase potrebe.

Medjutim, svih 55 soba i apartmana imaju jednu zajednicku odliku – odisu nasim entuzijazmom za komforom i elegancijom u krajnjoj jednostavnosti.

>>

 

Kongres

kongres

U AUREL-u mozete organizovati bilo koju vrstu dogadjaja. Nasa visenamjenska sala je mjesto gdje se posao i zadovoljstvo spajaju. Opremljena u skladu sa poslednjim tehnoloskim dostignucima, ova sala ce, bez konkurencije, odgovoriti na najvisocije poslovne zahtjeve. >>

 

Restoran i bar

restoran-i-bar

Smjestene na trecem nivou, ove dvije jedinice funkcionisu kao jedna. Uzivajte u modernom enterijeru i u pogledu na udaljene crnogorske planine sa terase restorana. Standardni obroci, brze zakuske i sirok izbor pica, posluzeni s osmijehom, samo su neki od razloga zasto cete provesti sate ovdje. >>